Om Illuhair

Hos Illuhair säkras du att få behandling på en av Skandinaviens ledande SMP-kliniker, som har specialiserat sig på hårbotten mikropigmentering sedan 2016 som en ultimat lösning på håravfall hos män.

 

Illuhair är scalp micropigmentation

Illuhair grundades med en önskan att skapa större öppenhet, ärlighet och professionalism på den skandinaviska SMP-marknaden. Mikropigmentering i hårbotten har varit känd utomlands i många år, men inte så länge i Sverige och Danmark. På Illuhair vill vi leda branschen i en riktning där vi sätter fokus på moral, kvalitet och innovation.

Vi anser att det är viktigt att informera om såväl fördelarna som nackdelarna med SMP. Det är därför vi också fokuserar på förväntningar innan vi börjar behandlingen. På detta sätt säkerställer vi både nöjda och informerade kunder.

Vi är inte rädda för att visa upp våra kunders åsikter. Vårt arbete slutar inte förrän du är nöjd. Se alla Illuhairs recensioner.

Vi tar alltid väl hand om våra kunder, såväl innan, särskild under men även efter behandlingen. Därför får vi ofta en nära relation till våra kunder. Så du kan förvänta dig ärlighet, hög professionalism och ett uppriktigt intresse för just din situation.

Ditt huvudfokus som kund är att söka kunskap. Det kan du med trygghet göra hos oss.

Skandinaviens ledande SMP-klinik

Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av den danska staden Kolding, där alla våra terapeuter är utbildade. Kliniken har på kort tid blivit ett centrum för SMP-behandlingar och utöver kunder från hela Danmark har vi haft många kunder från norra Tyskland, Sverige och Norge.

För att komma närmare våra svenska kunder öppnade vi i oktober 2019 en filial i Köpenhamn, där Hanna, Helene och Christian är redo att välkomna dig

Våra SMP-behandlare:

Hanna

Hanna är vår behandlingschef och medgrundare av kliniken. Du kan träffa Hanna på kliniken i Kolding och Köpenhamn.

Citat Hanna:

“Jag tror att perfektion existerar i detaljerna och jag brinner för detta och för att innovativt skapa naturliga resultat för alla våra kunder.”

Helena

Helena är vår duktiga SMP-behandlare. Du kan träffa Helena på kliniken i Köpenhamn.

Citat Helena:

“Jag brinner för den kreativa och estetiska delen av behandlingen. Det viktigaste i mitt jobb är att skapa ett utseende som förbättrar kundernas självförtroende och utseende.”

Christian

Christian Storm är grundare av Illuhair. Du kan möta honom på kliniken i Kolding och Köpenhamn..

Christian började tappa sitt hår omkring 20-års åldern och sedan gick det fort. Han försökte finna lösningar för håravfallet, bland annat i hårtransplantation, en misslyckad SMP-behandling och en SMP-rescure, innan han fick sitt aktuella utseende.

Christian citat:

“Jag grundade Illuhair eftersom jag verkligen tror på SMP, trots min tidigare dåliga erfarenhet. Jag är säker på att SMP kan hjälpa just dig att ha det bra trots håravfall. Mitt hjärta brinner för att göra skillnad och se till att andra inte ska behöva genomgå samma erfarenheter som jag själv varit med om. Därför står Illuhair för kvalitet, innovation och kunnskap”

Illuhair i Köpenhamn

Illuhair Kliniken i Köpenhamn är belägen på Vigerslevvej 67 2 vån 2500 Valby nära till parkering och kollektivtransport.

Även om kliniken i Köpenhamn är mindre än vår huvudklinik i Kolding, så säkras du precis samma höga kvalitet som du känner till från Kolding. Vår utrustning och våra behandlare lever upp till samma höga standarder, så oavsett om du väljer att behandlas hos Illuhair i Kolding eller Köpenhamn, är du i lika trygga händer och alltid säkrad en 5-stjärnig SMP-behandling.

Med bil från Sverige / Malmö

  • Kommer du med bil från Sverige är det lätt att komma till kliniken via Öresundsbron och motorvägen E20. När du går över bron kör du på E20 till avfart 21 Avedøre Holme.
  • Kör ut på avfart 21 och kör vidare på Avedøre Havnevej cirka 4 km, sväng sedan åt höger till Vigerslev Allé. Fortsätt på Vigerslevvej (Ring O2) i Valby.
  • Efter cirka 1,5 km ser du kliniken till höger på Vigerslevvej 67.

Få vägbeskrivning på Google Maps. Klicka här

Med bil från Helsingborg / Halmstad via E47

  • Ta färjan till Helsingør och kör på E47 mot Köpenhamn i ca 48 km.
  • Kör av på avfart 24, Roskildevej.
  • Sväng till höger på Roskildevej, 156 och kör sedan mot Vigerslevvej.
  • Vid rondellen O2 svänger du till höger på Ålholmvej / Vigerslevvej.
  • Kliniken ligger till på vänster sida. 

Få vägbeskrivning på Google Maps. Klicka här

Ring till oss

+45 28 26 00 83 

Tveka inte att kontakta oss för att få svar på dina frågor. Du kan både kontakta oss via telefon eller boka in dig på en kostnadsfri konsultation.

Använd vårt alternativ för fjärrkonsultation, där du skickar bilder på dig. Därefter kommer vi att gå igenom din situation och ta reda på om mikropigmentering av hårbotten är rätt lösning för dig.

1 + 15 =

Köpenhamn

Nordre Frihavnsgade 73, st TV. 2100 København Ø.

Danmark

Vejen

Dammen 2

6600 Vejen

Danmark

Kontakta oss

+45 26 28 00 83

info @ illuhair . se

Öppettider

M-F: 9 - 17

L-S: 9 - 15

Oversikt

Integritetspolicy

Sitemap